Congres

Voor het vijfde jaar komt professor John Hattie naar Nederland. Daar zijn we trots op. Evenals op hoeveel scholen al hard werken om leren zichtbaar te maken, om leerlingen te stimuleren eigenaar te worden van hun leerproces. In vijf jaar is al veel bereikt.

In dit lustrumjaar kunt u niet alleen kennismaken met de theorie van prof. John Hattie, maar die ook voorbeelden krijgen van het toepassen, u verder verdiepen in zijn werk, of ervaren door scholen te bezoeken die Leren zichtbaar maken in de praktijk brengen. We nodigen u uit.

 

We ontmoeten u graag!

LZM congres brochure 2018 Pagina 1web 

Download de congresbrochure lzm kleur  

Helaas de inschrijving is gesloten.

Schoolbezoeken in nederland

Altijd al een school willen bezoeken waar Leren zichtbaar maken in de praktijk wordt gebracht?

Niet alleen krijgt u de kans om vragen te stellen maar u krijgt ook de mogelijkheid zelf ervaring op te doen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus beslis snel!

Bewaren

Bewaren

Meer informatie & inschrijven.


 

Impact coach

Het doel van deze opleiding is het creëren van interne capaciteit in de school om de implementatie van een Visible Learning actieplan te ondersteunen. Deze opleiding is ontworpen om de kennis, het zelfvertrouwen en de vaardigheden te ontwikkelen om een succesvolle, interne, Visible Learning coach te worden. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel .

Meer informatie...


Bewaren

Bewaren

logo-BAZALT logo-HCO logo-RPCZ logo-OA

Leren zichtbaar maken is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, RPCZ en OnderwijsAdvies. Zij werken samen met Corwin. Onze trainers zijn door hen opgeleid en geaccrediteerd.
Visible Learning plus is the trade mark of, and is distributed under license from:

Corwin Logo jan2011