Schoolbezoeken

6 en 7 november 2018

Voor de snelle beslisser is het mogelijk om een school in Nederlandte bezoeken waar Leren zichtbaar maken in de praktijk wordt gebracht. Er zijn 50 plekken beschikbaar voor onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs. Niet alleen krijgt u kans vragen te stellen aan de schoolleider en het stuurteam, maar we bezoeken ook klassen waar u zelf kunt ervaren wat Leren zichtbaar maken in de praktijk betekent.

Dit schoolbezoek is interessant als u een Leren zichtbaar maken training hebt gevolgd. U krijgt dan voorbeelden van hoe andere scholen daar uitwerking aan hebben gegeven. Maar ook voor directeuren,intern begeleiders en leraren die voorafgaand aan een eventueel traject Leren zichtbaar maken een voorbeeld in de praktijk willen zien. U kunt zich tot 15 september aanmelden voor de schoolbezoeken.

Kosten
€195

Helaas de schoolbezoeken reis is volzet. U kunt zich niet meer inschrijven, wilt u op de wachtlijst of op de hoogte worden gehouden van een eventuele 2e reis.

logo-BAZALT logo-HCO logo-RPCZ logo-OA

Leren zichtbaar maken is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, RPCZ en OnderwijsAdvies. Zij werken samen met Corwin. Onze trainers zijn door hen opgeleid en geaccrediteerd.
Visible Learning plus is the trade mark of, and is distributed under license from:

Corwin Logo jan2011